Hoe werken we?

 

Professionelen kunnen vrijwel alle werkdagen terecht om bomen uit te kiezen en te labelen. Vooraf aanmelden is nuttig.

De particulier is welkom op zaterdag voormiddag. Mr. Spruyt, een doorwinterde tuin- en landschapsarchitect, is aanwezig en zal de vragen geduldig en met kennis van zaken beantwoorden. Ook de particulier labelt zijn  voorkeursplant en krijgt de exacte prijs toegezonden. Indien een bezoek op zaterdag voormiddag onmogelijk is, kan na afspraak afgeweken worden van de regel. Een bezoek samen met de tuinarchitect of aannemer lijkt ons de meest directe optie.

Bomen worden pas gerooid na afspraak en worden binnen de week afgehaald door de klant, tenzij anders overeengekomen. De bomen reizen op zijn verantwoordelijkheid. Het vakkundig laden  gebeurd door ons, de lading degelijk en vooral wettig bevestigen is een taak van  de transporteur.

Indien het vervoer door ons wordt georganiseerd, stellen wij een transporteur aan, die bewezen heeft zorgvuldig met planten te kunnen omgaan, en dit tegen een afgesproken prijs. In enkele toegevoegde  documenten beschrijven wij de wijze van lossen en later het planten en verzorgen van de bomen.

De wijze van betalen wordt vooraf besproken. Na betaling van een voorschot van 50% kunnen bomen gedurende meerdere maanden gereserveerd blijven, tot  bvb de werf plantklaar is.

test
Samen op zoek naar de geschikte boom

Wij zorgen voor de plantenpaspoorten en de nodige reisdocumenten.

Gezien wij de bomen niet zelf planten en vooral nadien niet onderhouden bieden wij geen hergroeigarantie. Dank zij onze kwaliteit en de informatie die wij verstrekken is mislukken vrijwel uitgesloten.